כשרות טלית ישנה שלא ידוע מי עשאה

שלום לכם
במהלך נקיונות לפסח מצאנו בבית טלית ישנה וחשבנו לתרום אותה לבית הכנסת למקרה שבאים אנשים לא דתיים שהשתמשו בזה, אלא השאלה היא שאני לא יודע מי קשר את הציציות והאם זה כשר ולא נקנה באיזה חנות שזה מגיע מוכן ואין לדעת האם זה נקשר ע"י מכונה או אדם ומי קשר את זה. מבחינת סדר הקשירות והחוטים הכל תקין. האם אפשר לתרום זאת או לשים בגניזה?
תודה רבה!

תשובה:

בשו"ע סי' כ ומשנה ברורה שם מבואר שהציצית מוחזקת ככשרה וניתן לתורמה לבית הכנסת.