לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

האם צריך כשרות לפסח למוצרים ללא גלוטן

שאלה:

האם צריך כשרות לפסח למוצרים ללא גלוטן כגון, דפי אורז קמח אורז,טפיוקה ,גואר גאם ,ומה הדין אם המוצרים נפתחו לפני פסח ,ומה דינה של צנצנת דבש שנפתחה לפני פסח

תשובה:

שלום וברכה ככלל יש להמנע מלאכול כל מוצר תעשייתי שאין עליו כשרות יעודית לפסח, כך נדע שנעשה בסביבה סטרילית מחמץ. מאכל שנפתח לפני פסח ובא בשימוש במטבח החמץ יש להמנע לגמרי מלהשתמש בו בפסח, אפשר לשים במכירת חמץ ולהמשיך להשתמש לאחר החג.