תשלום על בייביסיטר

שאלה:

שלום,
אני עושה למישהי בייביסיטר כל יום 5 שעות יש לה 4 ילדים אחד תינוק, בת 3, 6, 7 זה לא בדיוק בייביסיטר כי היא בבית בחדר שלה עובדת ואני אמורה להעסיק את הילדים לעשות איתם יצירות ללמד אותם על פסח דפי עבודה וכ'ו. בייביסיטר אני לוקחת 25 היא אמרה לי שיש לה תקציב מהעבודה 40 לשעה.

תשובה:

שלום וברכה, מותר לך לקחת 40 לשעה, העבודה מוכנים לשלם לך, ולכן מותר לך לקחת את המחיר שהם מוכנים לתת. בהצלחה.