שיח בשולחן שבת בצבא

שאלה:

אני רוצה להתחיל לדבר בשולחן שבת אצלי בבסיס. המון אנשים מכל מיני מגדרים ואוכלוסיות. לחלקם כן נודע דברים ביהדות ולחלקם לא. על איזה נושאים אפשר לדבר? אשמח לרעיונות

תשובה:

שלום וברכה לדעתי אם תמצא בכל פרשה רעיון למידות יפות ומתוקנות, אהבת חברים, חיים יותר מרוממים ונעימים, חיי משפחה טובים ונכונים, סיפוק תכלית ואתגר בחיים, אלו דברים שאנשים מתחברים אליו ושואפים להם, להראות להם אותם ביהדות, זה דבר שמחבר ומאחד את כולם. העיקר לא לבוא בסגנון של הטפה או חלילה דיבורים על עונש… תצליח מאוד!