טבילה במקוה ובידוד

שאלה:

שלום
בעלי חוזר מחו"ל ביום חמישי ויצטרך לשהות בבידוד למשך 14 יום
אני בטיפולי פוריות וביום א' הבא אמורה לעשות בדיקת הריון. אם היא שלילית אני מפסיקה לקחת את התרופות ההורמונליות ואז אקבל מחזור תוך יומיים-3 . זאת אומרת שלא נוכל להיות ביחד עד שבעלי לא יצא מבידוד בוודאות.
בימים האחרונים הייתי קצת מקוררת ולכן לא רציתי ללכת לטבול עד עכשיו. בעלי חוזר ביום חמישי. האם הכרחי במצב זה ללכת לטבול מחר לפני חזרתו בהתחשב בזה שכנראה בכל מקרה לא נוכל להיות ביחד עד סיום תקופת הבידוד ואולי שבוע הבא שוב אהפוך לאסורה?

בתודה,
נעמה

תשובה:

שלום וברכה במקרה כזה לא צריך לטבול בהתחשב בכל הנסיבות הכוללות. בשורות טובות.