הפסקת ווסת בעקבות הקרנות

שאלה:

עברתי הקרנות לצוואר הרחם ולרחם ומאז אין לי מחזור. מהם דיני הטהרה עבורי?

תשובה:

שלום וברכה אם עברת תהליך טהרה אחרי הפעם האחרונה שראית דם, הרי שאת טהורה וכל עוד לא תראי דם כפי שאכן מסתמן, אין כל בעיה, אם יהיה דם בכל זאת יש לערוך שוב את הליך הטהרה. אבל אם לא נטהרת עדיין אחרי הפעם האחרונה שראית דם, הרי שיש לעשות זאת כעת. ברכה והצלחה ובריאות איתנה.