שיעמום קורונה

שאלה:

בגלל הקורונה אין עבודה ואני כל היו במיטה משועממת מה אני אעשה?

תשובה:

אכן זו בעיה שקיימת בכל הבתים, גם אני מתמודד בענין זה עם ילדי, וכל אחד צריך לדלות נכונות מצידו לעשות דברים חיוביים כדי לשמור על מצב רוח טוב ופעילות בונה, ניתן לנקות את הבית לפסח, לקרוא ספר טוב, לשמוע שיעורי תורה בטלפון ועוד ועוד. לילדים הקטנים עישנו מבצע עם נקודות הכולל פעילויות חיוביות, אכן צריך לחשוב על הענין ולהשקיע בו. בהצלחה