הפטרה בפורים המשולש

שאלה:

ילד שנולד בפורים והבר מצוה שנה הבאה שיש פורים המשולש מתי יעלה לתורה ? שבת לפני זה זכור דאוריתא והוא עדין קטן שבת אחרי פ' פרה כמו"כ אני צריך לדעת מה ההפטרה בפורים המשולש בי-ם האם יש הפטרה מיוחדת ? ואם לא איזו פרשה זה יוצא (אין לי לוח שנה לשנה הבאה )

תשובה:

שלום וברכה אין כל ענין שלא יעלה בפורים המשולש, בשבת ט"ו באדר, זה יום הבר מצוה שלו ומה יותר טוב מזה… מפטירים בהפטרת זכור "פקדתי וכו'". הרבה נחת.

מקורות:

ראה משנה ברורה בסי' תרפח ס"ק טז.