לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

הפסדתי את השידוך?

השאלה:
שלום וברכה
היה לי אדם קרוב אלי מגיל 14 הוא רצה אותי וחיזר אחרי ואני לא ממש הייתי בעניין שלו והיום הוא נשוי ועכשיו אני מרגישה אובדן וחוסר והוא בראש שלי ולפעמים אני בוכה :( ואני לא מצליחה לשכוח את הבנאדם מה עושים ?

תשובה:

שלום וברכה

חייבים להבין בשידוכים בעיקר אבל בכל דבר, אין אדם נוגע במוכן לחברו! אם הוא נשא אשה אחרת הרי שהוא לא היה שידוך שלך, ואת אגב ידעת זאת, רק יש סוג של חוסר ולחץ שגורם לנו לעוות את המציאות ולראות אותה למפרע יותר ורודה. הוא לא היה בשבילך, ובעזרת ה' במהרה תבשרי בשורות טובות. העיקר לקבל בעז"ה לשמור טהרת המשפחה מלא מלא, שיהיה בית יהודי אמיתי וטהור, וכך יהיה לכם רק שמחה שולוה וכל טוב.

בשורות טובות.