עבודה תורנית בשכר בפורים

אני עוסק בעריכה תורנית מסויימת, השאלה היא באם אני עוסק בדברים אלו בימי הפורים האסורים בעשיית מלאכה, אסור לי ליטול שכר?
יצויין כי הדברים בהם אני עוסק, הם חלק מסדרת לימודי ושגרת יומי, כך שאני לא לומד אותם בתור מלאכה להתפרנס בה חלילה.
בתודה מראש

תשובה:

שלום וברכה

כיון שאתה עושה זאת כי כך קל לך ללמוד וזה הסדר יום שלך והסוגיא בה אתה אוחז, נראה שמותר, כעין מה שכתב הרמ"א בסי' תרצו שמותר לכתוב פסקי הלכות ופשטי מקראות כיון ששמחה היא לו.

ברכה והצלחה