מה ההשתדלות הנכונה בענין הקורונה?

האם מותר לבזות מישהו שהולך לאימון כדורגל (ביום חול כמובן) בתקופה הזאת עם הקורונה? באימון אין מי שצריך להכנס לבידוד אבל לטענת מישהו שמתנגד שאני אצא לאימון יש סכנה כללית ומותר לבזות אותי כביכול (אני מסכים איתו אבל נוקט באמצעי זהירות כגון ריחוק כמה שיותר משחקני הקבוצה)

תשובה:

שלום וברכה

לבזות בן אדם זה אף פעם לא גישה נכונה…

לעצם הענין, לפי דעתי יש לשמוע להוראות משרד הבריאות, לא צריך להתבודד יותר וגם לא פחות, אם נעשה מה שהם מייעצים זו ההשתדלות המתאימה ואין צורך ביותר. לא יתכן שכל העולם ישאר עכשיו בבית…

בריאות איתנה לכולנו!