זיווג נכון?

האמת שהשאלה שלי היא לא הילכתית.
היא יותר שאלה באמונה היה לי קשר עם בחורה שלצערי הרב נמשך זמן רב . נפרדתי ממנה ולאחר זמן קצר מאוד היא הודיעה לי שהיא מתחתנת ומאז נכנסתי למשבר גדול מאוד. התחתנתי וחשבתי שעם הזמן העניין יחלוף אך לצערי הטראומה הזו לא מרפה ממני ואני מוצא את עצמי בעצב גדול ובתיסכול.
מחפש פיתרון

תשובה:

שלום וברכה

קראתי את הכאב שלך, לדעתי כדאי ללכת לייעוץ מקצועי דמיון מודרך וכדומה, אין שום בעיה אמיתית, ב"ה מצאת את זיווגך האמיתי, הקמת בית ויש לך את כל הנתונים להיות שמח ומאושר, רק משהו אצלך מאותה נקודת זמן לא פרקת בצורה מספקת ונכונה, עשה זאת ובעזרת ה' תרגיש הקלה ותוכל לשכוח אותה, אין סיבה לזכור דבר שאינו אמיתי כשהדבר האמיתי באמת נמצא בידך…

ברכה והצלחה וחיים טובים ומאושרים!