החזרת גזל בתיקוף רב קו

שאלה:

שכחתי פעם אחת לתקף את הרב קו באוטובוס ( שזה אמור לקחת 4₪ מסך הכסף ברב קו ). אולם כיוון שאני נער, הרב קו מטעין לי פי 2 ממה שאני משלם ( הטענתי 2₪ קיבלתי 4₪, 100₪ קיבלתי 200₪ ). האם עליי לשלם 4₪ שזהו ערך הנסיעה או 2₪ כיוון שזהו שווי ההפסד שהיה אמור להיות לי בכסף אמיתי?

תשובה:

שלום וברכה,

בנסיעה הבאה עליך לתקף ברב קו פעמיים במקום פעם אחת. ובזה אתה משיב את הנסיעה הקודמת שלא שילמת.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

תגובה 1