כמה צריך לשלם כאשר אני מחליפה חברה בצהרון

שאלה:

האם כשאני מחליפה חברה בצהרון והיא כותבת בדוח נוכחות שלה שהיא עבדה באותו יום והיא מביאה לי את הכסף השאלה האם היא צריכה להביא לי 60 לשעה שזה הברוטו או פחות שזה פחות הניכווים ביטוח לאומי וקופות גמל וכ'ו תכלס אם היא משלמת לי פחות הניכויים אז הכסף שאמור ללכת לקופות גמל ביטוח לאומי וכו לא הולך על שמי אלא הולך עליה. אז מה לעשות?

תשובה:

שלום וברכה,

אם לא סוכם מראש, והמחיר הוא 60 לשעה, החברה צריכה לשלם לך 60 לשעה.

היא מקבלת 60 כולל הפרשות. ואת שעובדת שעות בודדות מקבלת 60 ללא הפרשות.

בהצלחה.