יחוד בבית חמותי

שאלה:

שלום לכבוד הרב לצורך שמחה אני שוהה בבית חמי וחמותי וחמי כעת נסע מהבית לצורך עסקיו ואשתי בבית ההחלמה ואני שוהה כעת עם שני ילדי הקטנים בני שלוש ושתי שנים ואני חושש מאיסור יחוד, בתוך בית חמי יש כעין סוויטה שאני סוגר מבפנים האם זה די שאני נועל את עצמי או לא

תשובה:

שלום וברכה

לא די שאתה נועל את עצמך, כיון שסוף סוף היציאה משם היא דרך הדירה… יש לדאוג שמישהו יוכל להכנס הביתה מפעם לפעם.