חלום על חמות

שאלה:

שלום אחותי התגרשה לפני שנתיים ועדיין כועסת על הגרוש שלה וכל הזמן רבה איתו אתמול היא חלמה שחמותה באה וישבה ליד המיטה שלה הפנים היו מחוקות והחזיקה סולם ומסמנת לה לעלות והבת של אחותי הופיעה גם בחלום ואמרה לה את יכולה לסדר ואז היא התעוררה החלום היה לפנות בוקר ומאז שהיא התעוררה היא מרגישה רע ורק בוכה רציתי לדעת אם יש פרוש לחלום הזה אשמח לתשובה תודה

תשובה:

החלום נפלא! החמות בעצם אומרת: הגיע הזמן להפסיק להתפלש בעבר ובכעסים האלו, הגיע הזמן לבנות מחדש! כל אחד חייב להתפייס עם עצמו, ולחפש חיים של שמחה ואור בנעימות מתוך הכלה והבנה, ובעזרת ה' עוד נכונו לאחותך ימים יפים, רק שתקבל על עצמה לרצות להקים בית יהודי אמיתי של טהרת המשפחה שבת כשרות וכל מה שצריך כדי להיות משכן לשכינה.

ברכה והצלחה.