החזרת חלקי צעצועים שנשכחו בבית

שאלה:

שלום במידה ובאים אלינו חברים עם הילדים ואני לפעמים מוצא חלקים של צעצועים שנשארו אצלנו מהמשחקים של הילדים שלהם… האם אני צריך לשמור עד הפעם הבאה שהם יגיעו (קצת מסורבל) (מאמין שזהקורה גם לנו ואם הוא היה שואל אותי על חלקים כאלה הייתי אומר לו לזרוק לפח) תודה רבה

תשובה:

תרים טלפון ותשאל את הבעלים לדעתו… לא צריך לחכות ולשמור, אפשר פשוט לברר מידית.

בהצלחה ושבת שלום.