כשרות קוקה קולה

שאלה:

האם מותר לקנות פחית קולה קטנה אצל ערבים? שאלתי איפה היצור נעשה ואמרו לי חלק ברמלה חלק בפולין?

תשובה:

בשני המקרים אין לשתות. הרב לנדא הרב המכישר של קוקה קולה פירסם שלא מדובר באותה פורמולה, ונגד מה שהיה ידוע בעבר, היום אין לקנות קוקה קולה ללא הכשר בשום מקום בעולם.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שלום וברכה,
    לפני כמה ימים פורסם בשם הרבנות הראשית והשם הרב הראשי רב יצחק יוסף שליט"א שקולה כשרה בכל העולם, שהם בדקו בכל העולם ואפשר לשתות בלי פיקפוק.
    מה דעת כבוד הרבנים?

  2. הרב לנדא הרב המכשיר של קוקה קולה, היחיד שיודע את סוד היצור, אומר נחרצות שזה לא נכון, ובכל מקום יש תמציות אחרות ואין לשתות ללא הכשר.