כניסה לכפר ערבי עוין

שאלה:

האם מותר להכנס לכפר ערבי "דיר קדיס" זה נקרא כפר עוין אבל המון יהודים נכנסים וזה נקרא שהם שומרים על היהודים מכיון שהיהודים הם לקוחות שלהם האם מותר להסתכן קצת בשביל לחסוך כסף לקניות (לא נכנס לשאלה נניח שהדברים לא גנובים) כמו שמבואר ברש"י כי אליך נושא נפשו שמשמע שמותר להסתכן בשביל פרנסה או שמכיון שעל פי רוב לא קורה כלום האם לא נחשב סכנה

תשובה:

אם זה נחשב כפר עוין אין להכנס בשום אופן, בסוף מישהו יעשה משהו חלילה. רק שוטה נכנס לכפר עוין כדי לחסוך כמה גרושים…