לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

נפטר שתמיד נראה חולה בחלום

שאלה:

שלום, בת דודתי חולמת תמיד על אמא שלה שנפטרה ממחלה קשה ותמיד בחלומותיה האמא נראית חולה. כאשר בימיה היפים היתה אישה יפיפיה וצוחקת כל הזמן. אתמול אני חלמתי על הדודה הזו שהיתה קרובה אלינו מאוד ושוב לא היתה נראית במיטבה, לבושה שמלה שחורה (של אבל) והיא היתה נראית לי נמוכה מאוד (כאילו התקצרה מאז שנפטרה… ). מה המשמעות לחלום על נפטר שנראה כל הזמן חולה?

תשובה:

לא צריך לפחד, הגיוני שבגלל שהיתה חולה זמן רב כך היא נשארה לכם בתת הכרה, אבל ודאי אפשר לעשות המון לעילוי נשמתה, וזה יועיל לה בלי ספק בעולם העליון והיא תכיר לכם טובה בלי גבול, לומר תהילים, לתת צדקה, זיכוי הרבים, והכי חשוב להתחזק במצוה מסויימת שחלשה אצלכם, זה יהיה לה התועלת הכי גדולה ומיוחדת.

בשורות טובות.