לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

לא ילבש

שאלה:

שמעתי פעם שאם דבר מקובל גם באומות העולם לגברים לעשות אין זה לא ילבש.( אני לא מתכוין על משהו של הומו בבגדים ובגוף). האם זה נכון?

תשובה:

בגדול זה נכון, שבגד שמיועד לגברים ונשים כאחד הוא לא בגד נשי ואין בזה לא ילבש. אבל מנהגי נשים שהתחילו קצת להכנס גם אצל גברים כמו הסרת שיער בלייזר זה עדיין לא נעשה גברי באותה מידה שזה נשי, וגברים עושים את זה רק במקרה יותר חריג, ולכן כאן זה עדיין בעיה.

אינני יודע ביחס למה דבריך אמורים לכן רק כתבתי כללי.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. רציתי כללי. אבל למה הסרת לייזר לא יחשב….
    וגם מה עם שער הרי אני לא יודע בארץ אבל פה באמריקה יש מדפים שלמים של צביעה לגברים.( שוב אני לא מדבר על משהו לא יידשקיט אני כגון אם אדם נשוי רוצה לצבוע את השער שחור במקום לבן וכו' בנורמה)

  2. אסביר יותר: ודאי יש הרבה גברים שמסירים שיער, ויש רבים שצובעים ויש מדפים שלמים, אבל עדיין גבר סטנדרטי בדרך כלל אינו מסיר ואינו צובע. יש את כל המיכשור וכל המכונים כי יש מספיק אנשים שעושים זאת כך שזה כלכלי לעשות לזה מדפים שלמים, אבל עדיין זו לא ההנהגה הטבעית הרגילה של גבר. אם מתוך 100 מליון גברים חצי מליון עושים זאת, זה כלכלי מאוד אבל עדיין לא ההנהגה הרגילה והטבעית.