האם גדולי ישראל אומרים לא לטוס בגלל הקורונה?

שאלה:

שלום לכבוד הרב, יש לי שאלה, עקב המצב היום בעולם עם מגפת הקורונה אז השאלה שלי אם אפשרי לטוס להילולת רבי אלימלך במצב כזה? האם גדולי ישראל אומרים לא לטוס? או שזה בסדר לטוס לקברות צדיקים? פשוט זה טיסה של שלושארבע שעות ואז נושמים את כל האוויר של הסובבים, ואם מישהו נדבק בלי לדעת אז הוא מדביק את כולםם וזה מסוכן… בקיצור, האם לפי ההלכה צריך להיזהר ולא לטוס ולחכות לתקופה אחרת כדי לזכות ללכת לרבי אלימלך? תודה רבה.

תשובה:

שלום וברכה

אינני נציג של גדולי ישראל ולא של משרד הבריאות, אבל לא שמעתי שפולין במצב סיכון מוגבר יותר מישראל.

שיתקבלו התפילות.