חלום על שמירת שבת

שאלה:

אחותי חלמה שהיא עושה קידוש בליל שבת והיא מתעוררת מהחלום עם התפילה של הקידוש…היא שואלת מה הפירוש…יש לציין שאחותי לא שומרת שבת..

תשובה:

שלום וברכה

אני חושב שזה סימן מדהים משמים, שבו פונים אליה ומפצירים בה שלא תשכח את יהדותה! יהודים בכל הדורות מסרו נפש על שמירת השבת והיא נהיתה סמל של העם היהודי אות בינינו לבין בורא העולם, וכאן קוראים לה שתתחזק ותחזור לשמירת השבת כמו כל היהודים ב3,500 שנה האחרונות עד שהחלה החילוניות העצובה לפני כ150 שנה…

מי שמקבלת כזה סימן לא יכולה להשאר אדישה!

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. היי,
    לאחרונה אני חולמת בכל יום שאני מפסיקה לשמור שבת (שומרת שבת כבר חצי שנה) זה ממש מטריד אותי כי אני אפילו לא חושבת על להפסיק לשמור שבת.
    אשמח לפירוש

  2. זה בא מתוך חרדה פנימית שמא חלילה תפסיקי… אבל זה רק יצר הרע, אשרייך שאת מתחזקת ומתקרבת לבורא עולם! שכרך הרבה מאוד, עלי והצליחי.