מתנות לאביונים – לחץ כאן

הכשרת כבד ולבבות עוף

שאלה:

1. האם בשר טרי שקניתי מהאטליז או מהסופר דורש מליחה? 2. מה הדין לגבי ללבות עוף? מה דרך הכשרתן לאחר שקניתי מהאטליז

תשובה:

שלום וברכה

 בשר טרי בכשרות מהודרת כבר נמלח ואין צורך במליחה, אבל לבבות עוף או כבד טריים צריכים מליחה צלייה.

מקורות:

על הכשרת כבד ראה כאן.

על הכשרת לבבות ראה כאן.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל