שידוך שנתקע

שאלה:

הכרתי בחור לא בצורה של שידוך אבל בהחלט במטרה להתחתן אבל זה פשוט לא הסתדר גם מבחינת ההורים שלו הם לא הסכימו ועוד כמה סיבות וזה כבר חצי שנה של ניסיון והעניין הוא שכרגע אנחנו עדיין בקשר טלפוני כי מאוד קשה לנו להתנתק האם זה בסדר אני לא יודעת מה לעשות באמת שניסינו כמה פעמים להתנתק אבל זה מאוד קשה ואין סיכוי לחתונה האם זה בסדר בינתיים הקשר הזה אבל קשה לנו מאוד הניתוק הזה מה עושים אני ממש מבולבלת

תשובה:

שלום וברכה

אם אין סיכוי לחתונה אין להמשיך בקשר הזה בשום אופן, זה רק יכול לגרום למכשולות, אבל כדאי מאוד לערב רב בעל סמכות בענין זה, שמכיר את ההורים ויכול לשכנע אותם וכן להביא את זה לגמר הטוב, אם טוב לכם יחד אין טעם להוריד בגלל סיבות צדדיות שאינן עניניות.

בהצלחה רבה ובשורות טובות.