משחק לוח חיצים בשבת

שאלה:

שלום רב, האם קליעה למטרה בחיצים מותרת בשבת? 1. כאשר עם ננעצים בעזרת קצה חד בלוח מתאים. 2.כאשר הם נדבקים על ידי ואקום. 3.כאשר הם נתלים על ידי מגנט .

תשובה:

שלום וברכה

לכאורה בכל המקרים האלו מדובר בחיבור רפוי מאוד ולא יכול להיות חיבור של קבע, ואין חשש.

שבוע טוב.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה!
    אשמח לעדעת מה הדין בשבת לגבי משחקים נוספים כגון , ביליארד, כדורגל שולחן (עם שחקנים מפלסטיק תלויים על מקל מסתובב) , קליעת כדור לסל תלוי בחדר ?

  2. מותר. כמובן יש לזכור מה מהותה של שבת, ולהשתדל להעבירה ברוממות הנפש, לימוד תורה, זמירות שבת, שיחות נעימות ומקרבות בין בני המשפחה וכו'.