מלאכים שומרים עלי

שאלה:

כבוד רב שלום, רציתי לשאול לגבי מלאכים, השבוע ההייתי בירושלים וניגש אלי בחור חרדי . שאמר לי שאני נשמה אלוהית ויש מלאך ששומר אלייך Cahetel , בחיים שלא ראיתי את הבחור ולא מכיר אותו בהתחלתי חשבתי שמדובר באיזה אדם הזוי. בדקתי באינטרנט וראתי על פי התאריך לידה 28.4.93 שיש מלאך כזה ששומר ,רציתי לדעת אם זה קשר ליהדות או לקבלה המלאך הזה ואם אשמח לדעת איך? בברכה, ניר [email protected]

תשובה:

זה הכל שטויות והבלים ממש. והראיה הכי פשוטה, איך אתה חושב לבדוק משהו רוחני לפי תאריך נוצרי, זה נשמע לך הגיוני??!! יהדות זו לא מיסטיקה בגרוש, זה נושא מדעי אמיתי רוחני קיים הניתן לבירור לוגי ועניני, בלי מכשפים ובלי אמונות תפלות… בכל מקרה מלאכים שומרים על כל יהודי, כתוב בפסוק "כי מלאכיו יצווה לך לשמרך בכל דרכיך".

יום נעים.