גילוח זקן

שאלה:

שלום כבוד הרב! יש לי שאלה לגבי גילוח , התורה אוסרת על גילוח בתער בגלל השחתת זקן/פיאות. ורוב המכונות שמכונות כשרות להבנתי אלה מכונות שמשאירים מעט זיפים. השאלה שלי האם על פי ההלכה אכן קיימת דרך כלשהו של גילוח הזקן , שהפנים יהיו חלקות לגמרי? כמו "פני תינוק"? (ולא מסיבות רפואיות נניח שבן אדם לא אוהב את התחושה של הזקן והזיפים וזה מציק לו) כי האופציה היחידה במידה והיא מותרת זה הסרת הזקן לצמיתות בלייזר אך אם קיימת דרך נוספת אשמח לשמוע המשך יום מקסים:)

תשובה:

שלום וברכה

יש אפשרות של גילוח בשמחת מישעי אמריקאי ללא ריח. בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. כבוד הרב

    1.) הייתי שמח לדעת מה זה המשחה הזאת? רשמתי את זה ולא מצא לי משהו. אם מדובר בקרם להסרת שיער שמשאירים את זה למספר דקות ואז השיער נושר, ניסיתי את זה בעבר, זה מועיל לנשירת שיער בגוף אך פחות יעיל בפנים.
    גם בהוראות רשום לא להשתמש עם זה בפנים.

    2.) האם מותר להסיר את הזקן בלייזר?

    תודה מראש על התשובות :)