צימוקים בהשגחה מהודרת באריזה סגורה – כיצד לבדוק?

שאלה:

שלום הרב, צימוקים שנמכרים באריזה סגורה בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית אך כתוב מתחת לסמל שיש לבדוק לפני השימוש – מה תהליך הבדיקה ?

תשובה:

צימוקים קשה מאוד לנקות, הם מאוד נגועים בשנים האחרונות. יש שנמנעים לגמרי מלאכול, ובודאי לא מספיק מדגם. יש להשרות אותם כמה דקות במי סבון, ולרחוץ תחת זרם חזק ולשפשף היטב.

הכי חשוב לקנות בחנות בה הסחורה טובה וטריה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. קשה מאוד לבדוק במצב כזה, שכן הבדיקה הכי טובה לצימוקים היא השרייה במי סבון ורחיצה טובה. הם כנראה סמכו על בדיקה מדגמית ואריזה אטומה? אינני יודע.