שלום, בעת רחיצת כלי בשרי ניתז לכלוך על סכו"ם ששהה בכיור החלבי (המים היו פושרים, לא ברמה שהיד סולדת) . יש צורך להכשיר? תודה
אם המים לא היו בחום שהיד סולדת 45 מעלות – אין מקום לשאלה. רק לנקות.
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
התגובה שלך *
שם *
אימייל *
אתר
עדכן אותי במייל. ניתן להרשם לעידכונים גם בלי להשאיר תגובה עדכונים
Δ
שאלות שנצפות עכשיו:
מאמרים אחרונים
מדריכים הלכתיים
מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?
מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל