גיור בלי קבלת מצוות

שאלה:

שחום לרב יש בתי דיו שמגירים אפילו בידיעה שהם חילונים כמדומני ברמת גן בבית דין של רב העיר עם זה אסור איך מצליחים לאכוף זאת שידעו אנשים שהם גוים באמת או לפחות שיזהירו את אותם רבנים?

תשובה:

שלום וברכה

הבעיה שאתה מעורר אכן כואבת מאוד, אין לי מושג כלפי בית הדין שהזכרת במה מדובר ואני מקווה שהמידע שלך שגוי, אבל ודאי מי שעושה כן מכניס גויים בקרב ישראל וגורם לנישואי תערובת במזיד ללא שום הוראת היתר.