לממש את הזכות של ההנחה עבור מכרים

שאלה:

לאחותי יש כרטיס מועדון ברשת FOX ובחודש זה היא מקבלת 10 % הנחה נוספים על המבצעים הקיימים בגלל שזהו חודש הולדתה, האם היא יכולה לקנות עבורי בחודש זה סט צלחות ב'הנחה', הן מצד שהיא משתמשת בכרטיס מועדון שלה עבור מישהו אחר והן מצד ההנחה המיוחדת ליום ההולדת? כוונתי בשאלה האם אפשר לסמוך על כך שההנחה של יום ההולדת היא רק אקט שיווקי??

תשובה:

שלום וברכה,

רשת FOX מסכימים שבעל הכרטיס יממש את הזכאות שלו עבור קרוב/חבר, ומתנים שבעל הכרטיס יופיע בעת הקנייה, ואז יוכל לקנות גם עבור החבר. לכן בעלת הכרטיס יכולה לממש את הזכות ההנחה של חודש שלה עבור אחות.

בהצלחה.