גיור לגוי הנשוי לגויה

שאלה:

יש גוי שנכסף כבר כמה שנים טובות להתגייר (הוא גר בחו"ל, רצונו גם לעלות לישראל). אשתו וחלק ילדיו אינם מעונינים להתגייר. הוא אינו "מסתפק" בלשמור מצוות בני נח, הוא כל כך רוצה להיות יהודי. הוא גם אינו מוכן לעבור גיור רפורמי כי הוא יודע שזה לא כשר בעיני השם. מה עליו לעשות? להיפרד מאשתו וילדיו?

תשובה:

שישאר גוי ויעסוק בקירוב רחוקים לקיום שבע מצוות בני נח, זה יעוד מאוד חשוב ומשמעותי שיוכל לעשות דוקא בתור גוי.