בשר כשר בזמנינו

שאלה:

לפי הרב אמנון יצחק שליטא" ועוד רבנים אין בשר חלק כשר בארץ?????? הייתכן???

תשובה:

כבר הארכנו בכל הענין הזה הרבה אין טעם לכפול, ראה למשל כאן. הטענות השונות כנגד הכשרויות המהודרות נובעות מחוסר הבנה בנעשה. כמובן יש לקנות רק מכשרות מהודרת.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. מחילה, אני יודע בוודאות שמדובר בהבנה ברורה במציאות בעייתית עם הוכחות ברורות לכך, ללא ספק.
    אם לא יצרתם קשר עם הרבנים ובדקתם טענתם אתם עוברים על "בצדק תשפוט עמיתך" ולכן צריך שתבדקו עם הגורמים המדברים כראוי לפני שאתם טוענים שמדובר בחוסר הבנה.