ריפוי בעיסוק על ידי סייעת ערביה

שאלה:

שלום, ילדים עם צרכים מיוחדים שמקבלים טיפול ריפוי בעיסוק בגן על ידי מטפלת ערביה בחדר סגור, האם יש בזה בעיה הלכתית?

תשובה:

שלום וברכה

אינני רואה בזה כל בעיה, כמובן תמיד כאשר יש סיוע כזה מבחוץ, גם של סתם אשה שאינה שומרת מצוות ולאו דוקא ערביה, יש צורך בפיקוח של הגננת לשמוע מה התכנים שהיא מלמדת הוא מכניסה בדרך אגב וכו', וכמובן גם להדריך אותה בענין זה מראש.

ברכה והצלחה ורוב נחת.