בעיה במזוזה בדירה…

שאלה:

שבוע טוב. שואל האם במצב שאחת המזוזות בדירה לא תקינה יש בעיה של מכונת כביסה מקולקלת או נזילה בדירה ? תודה

תשובה:

שלום וברכה ידידי היקר!

אם אכן המזוזה פסולה, הרי שזו בעיה הרבה יותר חמורה מנזילה או קלקול במכונת הכביסה! שהרי חיוב מזוזה מוטל עליך בכל רגע והיא מצוה דאורייתא! לכן אם זה המצב כדאי לרוץ לרב שיסייע לך להשיג עוד הערב מזוזה תקינה מגמ"ח או מסופר טוב, וכך תקיים את המצוה כתיקונה.

כל הישועות וימלא ה' חסרונך בשפע ובנקל!