שינוי שם

שאלה:

שלום, קוראים לי ?? בת 22 ואני מרגישה שהחיים שלי קצת תקועים ושום דבר לך הולך לי .. אני גדלתי בבית מסורתי וככל שיותר התבגרתי מצאתי את האהבה שלי לבורא עולם והתקרבתי ונפלתי ושום פעם התקרבתי וככה בעצם עד היום .. לא הולך לי במציאת עבודה , אני מעוכבת זיווג , בלימודים גם לא הלך והחלטתי לוותר , כיבוד אב ואם שאני מאוד רוצה להעניק להם וכו׳ ברוך השם שמיום ליום אני מתחזקת ומתפללת והאומנם אני לא מתלוננת על כלום וברוך השם הכל בסדר כי אני מקבלת את המצב באהבה ומאמינה באמונה שלמה שהכל מאיתו יתברך אבל הרבה דברים לא מסתדרים ולא מצליחים לי. חשבתי אולי לשנות את השם, האם מומלץ? חשבתי על אדל או אודל .

תשובה:

תמיד כשיש קושי לאדם, אין לחפש סגולות ושמות וחלומות וכו', רק להמשיך להתפלל ולהתחזק, זה מה שבורא עולם מצפה מאיתנו ובזכות זה בעזרת ה' תראי ישועות. במקביל אני לא מכיר אותך, אבל כדאי מאוד להתייעץ עם אנשי מקצוע ולא לוותר על החיים… שכן יהיה לך מקצוע ועבודה וקשרים חברתיים, יש היום הרבה נשים שעוסקות באימון אישי וקאוצ'ינג והעצמה אישית דברים שנותנים כלים, רק תלכי למישהו טובה ויראת שמים בתכלית, שהכל יהיה בקדושה.

ברכה והצלחה.