ראיית סרט בנטפליקס בצורה פיראטית

שאלה:

שלום, פעם שאלתי כאן לגבי ראיית סרט בצורה פיראטית – אם רכשתי את הסרט, התשובה שלכם היתה שאפשר. עכשיו אני שואל לגבי "נטפליקס" או כל מערכת שמאפשרת צפיה במגוון רחב של סרטים על בסיס תשלום חודשי. אם אני משלם לנטפליקס, האם אני יכול לראות את אחד הסרטים שנטפליקס מציעים בצורה פיראטית?

תשובה:

שלום וברכה,

חברת נטפליקס הינה חברה שרכשה זכויות יוצרים מחברות רבות, ואם אתה רוכש מהם זכות צפייה אין בזה שום איסור. אתה פועל כחוק. והם פועלים כחוק ואין כאן הפרת זכויות יוצרים.

נ.ב. כמובן שיש לצפות רק בסרטים חינוכיים ולא בסרטים לא כשרים לגוף ולנשמה.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שלום הרב,
    אני חושש שלא הבנת נכון את השאלה.
    כמובן שאם אני משלם לנטפליקס אז אני יכול לראות סרטים באתר של נטפליקס. השאלה היא אם אני שילמתי לנטפליקס, האם אני יכול לראות את הסרטים גם בצורה פיראטית (לא בנטפליקס)?