חלום על שריפה בבית

שאלה:

חלמתי שיש לנו שריפה בבית ונמלטנו… מה זה אומר? אני צריכה לעשות משהו?

תשובה:

בעולם הלחוץ בו אנחנו נמצאים מאוד מצוי שחרדות מודחקות מכל החדשות שאנחנו שומעים, באים לידי ביטוי בחלום הלילה, ואין צורך להתייחס לכך. מה שתמיד טוב וזה בודאי גם סגולה להפך כל דין לרחמים, הוא לעשות חיזוק כל שהוא בעניני הבית, אם זו קבלה טובה בעניני כשרות או צניעות או משהו שנוגע לאוירה בסעודות השבת, כל אדם יודע בעצמו מה חלש אצלו וכיצד כדאי להתחזק.

בהצלחה רבה ותמיד שמחות ורוב נחת.

הצטרף לדיון

תגובה 1