לעבוד בפירסום לבחירות לכנסת במפלגה חילונית

שאלה:

שלום וברכה , רציתי לשאול שאלה בנושא עבודה ושאלתי היא כך- לקראת הבחירות לכנסת ולראשות הממשלה שיתקיימו בעוד כמה חודשים המפלגות השונות עושות תעמולה ומפרסמות את עצמן על ידי שלטים, וחלוקת עלונים, ופרסום בשלטי חוצות וכדומה ,ורציתי לשאול האם מותר לי לעבוד( לצורך פרנסה) בדברים האלו לצורך מפלגת שמאל או מפלגה שהיא לא דתית ?

תשובה:

שלום וברכה

אתה יכול לעבוד שם, העבודה שלך אינה כל כך משמעותית, כל הפירסום אינו כזה, ובתוך כל הענין הזה אתה בורג קטן, ובכלל הם לא לוקחים כלום ממפלגות דתיות וחרדיות אלא רק קצת בתוכן וביניהן וזה כבר לא תמיד הכי משנה, זה בסדר.