אשתי מתעקשת לעשות קעקוע

שאלה:

אישתי לא מעוניינת לחזור בתשובה ומתעקשת לעשות קעקוע,ביקשתי ממנה כמה פעמים שתחשוב על זה ושתוותר על הקעקוע,אך היא לא מוכנה ורוצה לעשות קעקוע,השאלה שלי:במידה והיא עושה קעקוע היא הופכת להיות טמאה?מותר לי לגעת בה אחרי שהיא עושה קעקוע?תודה

תשובה:

שלום וברכה

אין כל קשר בין הקעקוע לבין טומאה והענין הזה כלל לא נוגע אליך. עשיית הקעקוע הוא איסור תורה, אבל אינו שונה מכל איסור אחר שהיא עושה לצערנו, לא נוגע אליך באופן אישי כלל.

בורא עולם ישמע תפילותיך, ובעזרת ה' היא תשוב בתשובה שלמה במהרה!

בשורות טובות.