חרקים בכרובית

שאלה:

שלום וברכה , כידוע ירק ה"כרובית" הוא ירק נגוע שאין אפשרות לנקותו לגמרי מהחרקים שיש בו בגלל שהם נכנסים לעומק הירק למקומות שלא ניתן לשטוף ולהוציא אותם משם וברצוני לשאול האם אפשר להסתפק ( במה שראיתי שיש אנשים שעושים) בלהניח את הכרובית על הגז סמוך לאש ולתת לו להתחמם ולהחרך מעט וגם אם יישאר חרקים בתוך הכרובית )?

תשובה:

חלילה וחס! גם חרקים מטוגנים אסור לאכול… אלו שטויות והבלים של ממש… רק מגידול מיוחד שהוא בחזקת נקי מחרקים ניתן לקנות, ואגב הרבה פעמים חסר בחנויות כי גם להם קשה מאוד להגיע לתוצאה מספקת…