הקפת פאת הראש – מספריים כעין תער

שאלה:

שלום וברכה , ברצוני לשאול שאלה בנושא השחתת פאת הראש ושאלתי היא כך – האם אפשר להסתמך על הפוסקים הראשונים שמתירים לגלח את פאת הראש עם מספרים ?( אני שואל את השאלה הזאת לגבי תספורת אצל ספר שמשתמש במכונה שמגלחת לגמרי את כול השיער עד לשורש ולא משאירה כלום )

תשובה:

חלילה לסמוך על דעה זו, הרי השלחן ערוך בסי קפא סעי' ג כתב להחמיר שלא לגלח גם במספרים כעין תער, יש להשאיר לפחות 3.5 מ"מ ויש אומרים 5 מ"מ.

שבת שלום.