לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

ביטול רישום לקורס

שאלה:

שלום וברכה, נרשמתי לקורס מסוים ונתתי מקדמה כספית, לאחר מעשה אני מתחרט, כיון שאני חושש שהקורס אינו מתאים עבורי. האם יש בעיה לבטל את הרשמתי? אני חפץ שהאחראי על הקורס ייתן לי אפשרות לשיעור ראשון לניסיון, ובמידה ואראה שאין זה מתאים עבורי אבטל את השתתפותי, אני יכול לכפותו על כך?   בתודה ובברכה

תשובה:

שלום וברכה,

תשלום עבור קורס נחשב לקניין. מעות קונות בשכירות פועלים ולכן הקניין חל.

אמנם לפי חוק הגנת הצרכן ניתן לבטל רישום של קורס תוך זמן מסוים – 14 יום, ורבים מדייני זמנינו נוקטים שהחוק התקבל כמנהג הסוחרים, ומתירים לבטל את העסקה תוך המועד שיכול הלקוח לחזור בו.

בהצלחה.

מקורות:

ראה כאן את החוק