שלום בית – איך עושים את זה?

שאלה:

היי. אני ובעלי לאחר מריבה גדולה וממושכת חזרנו ואמרנו שננסה ניסיון אחרון לפני גירושין,(הוא מאד רוצה להתגרש ואני לא) איך אני אמורה להתנהג מולו בתקופה הזו ? (יש לנו 3 ילדים)

תשובה:

שלום וברכה

מעולה שהחלטתם לעשות שוב נסיון, שהרי גירושין הם מוצא אחרון ממש! ילדים להורים גרושים גדלים בחסר בלתי רגיל, ובכלל, אנשים מתגרשים מתוך תחושה שמי יודע מה מצפה להם אחר כך, ולמעשה זה לא בדיוק… לכן, ראשית עליכם להאמין שאתם בני זוג!! ולכן עושים הכל!! התמסרות מוחלטת אחד לשני, השקעה אדירה בכינון שלום בית, בריבוי אהבה, ואהבה נוצרת על ידי נתינה ונתינה ונתינה וויתור והבלגה. תעבדי על אוירה נעימה ומחבקת בבית כמה שיותר, עד שגם בעלך היקר ימס לבבו מרוב חום.

זה חיוני לך ולו ולילדים!

בהצלחה רבה