חלומות על אנשים אחרים מה המשמעות?

שאלה:

שלום רב אני כל הזמן חוטלמת על אנשים אחרים כמו אחיינית שלי בהריון, אחיינית שלי מתחתנת, על שכנות שעוברות דירה כל מיני חלומות ,החלום מרמז עליהם או שזה מרמז עליי שאני חולמת עליהם ? זה בדיעבד קשור אליי החלום? זה חוזר על עצמו ומעונינית לדעת תודה רבה

תשובה:

החלומות בדרך כלל שטויות, אדם חולם מהרהוריו ביום ועל אנשים שהוא פוגש ביום, זו הדרך של המוח לעבד את המחשבות שלנו וזה תהליך טבעי. בעקרון כל אדם חולם כמה פעמים בכל לילה אלא שלרוב שוכחים את החלומות, מי שזוכר הרבה חלומות לפעמים זה פשוט תוצאה של הפרעת שינה, סוד של דום נשימתי וכדומה, מה שגורם להתעורר הרבה בלילה וזה מביא לזכרון החלום.

חלומות נעימים.

הצטרף לדיון

6 תגובות

  1. לעיתים נדירות יש חלום אמיתי, לכן כאשר בא חלום ספציפי ונראה שניתן להתחזק ממנו, אז למה לא? אם לא יועיל לא יזיק.. העיקר לא לראות בזה נבואות, להתחזק זה תמיד טוב אבל לדמיין, לא כל כך…

  2. נכון מאוד יש לי הפרעת שינה אני לא ישנה בלילות מזה שנים אני לא מצליחה לישון רציתי לשאול אם אין לי שינה זה תיקון על משהו ? מה זה אומר? זה קשה לא לישון מאוד מתסכל ישנה לסירוגין וכנראה בגלל זה זוכרת את החלומות שאני חולמת אני חולמת המון תודה לתשובתך

  3. חלמתי על ילדה שניתקנו קשר…והיא באה לי בחלום ואמרה דברים והיא הייתה מפחיד
    ואז בבוקר ראיתי שקיבלתי ממנה הודעה אחרי כמה חודשים שלא מה זה אומר????