שידוך לחוזרת בתשובה טריה

שאלה:

אני חוזרת בתשובה ברוך השם כבר שלושה חודשים אני רווקה פלוס ילד,מתי יהיה עבורי זמן טוב לצאת לשידוך, וגם שכחתי לציין אני בת 29

תשובה:

שלום וברכה

ראשית! ברכות חמות להצלחה רבה בדרכך החדשה! אין אהוב יותר לפני בורא העולם מבעלי התשובה, הם הקרובים אליו ביותר, ואשרייך שזכית להמנות על קבוצה מיוחדת זו של אנשים שעוזבים את כל ההרגלים הישנים ויוצאים לדרך הטובה המסורה לנו, לעבוד את ה' יתברך וקיים את תכלית החיים ותכלית קיום העולם.

מה שחשוב עכשיו זה לא לשחות לבד במים העמוקים, אלא ליצור קשר עם מדרשה טובה שמתאימה לך, יש מיגוון גדול של מדרשות וסוגים שונים כל אחד לפי סגנונו, ושם ליצור קשר עם רבניות המקום, לאחר שקצת יותר תתערי בענין – עוד כמה חודשי לימוד והתקשרות למקום תומך – תצאי לשידוכים הרבה יותר מחוזקת וברורה.

בהצלחה רבה ויום נעים.