עילה לגירושין

שאלה:

שלום כבוד הרב אישתי נרשמה לחדר כושר והציבה עובדה שהיא רוצה להתאמן שם וכמו שאני יודע יש שם גברים שמתאמנים ביחד עם הנשים אני אמרתי לה שלא מתאים לי שתלך לשם ודיברנו והיא לא מעוניינת לבטל תמנוי מה כבודו מציע כי אני לא חושב להמשיך ככה

תשובה:

הגזמת עם הכותרת לחלוטין!! נכון הדבר שלא צנוע להתאמן בחדר כושר מעורב והדבר אסור על פי הלכה, ואגב יש חדרי כושר נפרדים, אבל לכתוב בכותרת עילה לגירושין… זה קצת מוגזם. הייתי מציע לך לגשת לייעוץ זוגי לגבי עצם התקשורת ביניכם כי אני רואה שיש חוסר הבנה ודברים יוצאים קצת מפרופורציות.

ערב טוב ובשורות טובות.