לספר לבעל על ניתוח קוסמטי מלפני הנישואין?

שאלה:

שלום לרב יש לי שאלה: לפני הנישואים עשיתי ניתוח אף ולא אמרתי לבעלי על זה והיום אחרי 11 שנה של נישואים טובים אני מרגישה שעשיתי טעות כי בכל זאת הוא ידע בסוף כי יש לנו שלושה ילדים וכן שני ילדים קיבלו את האף שלי… האם לספר לבעלי בתקווה שזה לא יהרוס את הנישואים שלנו או פשוט להגיד זה גנים של אבותינו , שקר אבל במטרה של שמירה על הנישואים.. מחכה לתשובה תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

התפלאתי על שאלתך… וכי את באמת חושבת שאחרי 11 שנות נישואין מאושרות דבר כזה יכול להעיב על הקשר והאהבה שביניכם?! ודאי שלא… אין כל מקום לחשש ואת יכול להיות פתוחה עם בעלך והכל בסדר, לא אמור להפריע לו איך זה היה נקראה קודם… אמנם אין לך שום חובה מוסרית כל שהיא דוקא לספר לו את זה אם זה לא מתחשק לך…

ערב טוב.