כשרות תרופות לתינוקות

שאלה:

האם תרופות לתינוק צריכות הכשר לימי החול? לדוגמא, אנטיביוטיקה בטעם תות לתינוק בן 7 חודשים? הרופא כתב מרשם אבל לא מופיעה כשרות על המוצר

תשובה:

שלום רב,

לא האם אינם צריכים כשרות.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. מה לגבי סתם תרופה ולא אנתיביאותיקה??
    אני גר בחו"ל ואין בכלל כשרות על התרופות כגון אקמול או כל התרופות לנזלת וכו' האם צריך כשרות ואם לא האם יש לרב מקור

  2. קפסולות יש להקל וגם בארץ אין עליהם כשרות, לגבי תרופה ממותקת ככל שמדובר בילד קטן שהוא בגדר חולה שאין בו סכנה, וגם אינו חייב במצוות וזה מה שיש יש להקל.